frigo
   
     

Niederkirchner Dániel
Budapest 1222 Kertész u 35

Email: 
info@frigopont.hu
Telefon:
06 20 9 664 298

 


DEVI termékek: 

.
A DEVI termékeket előnyösen lehet használni kültéren rámpák, gépkocsi lejárók, járdák, lépcsők fűtésére, csúszásmentesítésére valamint technológiai csővezetékek esőcsatornák, lefolyók fagymentesítésére. Fűtővezetékeinkkel kültéren a jelenlegi villanyárak mellett is gazdaságosan tudunk fűteni mindent, ami elfagyhat, és ez által károsodhat. Legyen az építési, ipari vagy mezőgazdasági terület. Rendelkezünk egy -illetve két eres állandó teljesítményű valamint önszabályozós fűtőkábelekkel is. A fűtés kültéri vezérlését nedvesség és hőmérsékletérzékelővel ellátott automatikával, vagy termosztáttal oldjuk meg. Beltéren az általunk forgalmazott Deviflex típusú termékkel más fűtőberendezések igénybevétele nélkül is tudunk házakat, lakásokat, templomokat fűteni, hőntartani valamint nagyon jól használható már meglévő fűtésrendszerek kiegészítőjeként. Nagy előnye, hogy hidegpadlós helyiségek esetén csak a feltétlenül szükséges felületek fűtésével jelentősen emelhető a komfortérzet, és akkor is bekapcsolható mikor más fűtőberendezés üzemeltetése nem gazdaságos (pl. hidegebb tavaszi -nyári napokon).

Fűtőkábeleinket padló -és falfűtésre egyaránt energiatakarékosan lehet használni, mert a nagyobb felületek kis hőmérséklettel való melegítésével a hagyományos fűtéshez képest 20%-al csökkenthető az energiafelhasználás Az általunk behozott termék átmérője 8 mm, ezért helyigénye minimális közvetlenül a fűtendő felület alatt is elhelyezhető. Hőtárolós fűtés esetén éjszakai árammal is üzemeltethető. Beltérifűtéshez nem csak fűtőkábeleinket, hanem 3 mm-es átmérőjű Devimat fűtőszőnyegeinket is ajánljuk. A fűtés vezérlését több érzékelős előre programozható digitális termosztáttal oldjuk meg. Tervezésünk és szaktanácsadásunk ingyenes. Igény szerint termékbemutatást is szervezünk. 
Remélem , hogy ezzel a kis tájékoztató segítségével jobban megismerhette termékeinket és alkalmazásukat és a jövőben lehetővé válik egy szorosabb kapcsolat kialakítása. Mellékletünkben tájékoztatjuk eddigi nagyobb munkáinkról, ahol a DEVI által gyártott és általunk forgalmazott termékek lettek beépítve.

TERMÉK INFORMÁCIÓK:

Beltéri ismertető

Devicell

Devireg 130 ismertető

Devireg 550 termékismertető

Devilink bemutató

Kültéri

Tükörfűtés

Csövek fagyvédelme

Devilink vizes rendszer

Devireg 330, 316, 610

Devireg 850 ismertető

Esőcsatorna fagyvédelme

DEVI ÁRLISTA

Devi árlista 2009

Kültéri Fűtőszönyegek